top of page

 Bedrift 

Velg trygge og sikre IT løsninger fra Klarit Solution.

Vi venter ikke på at du ringer oss når noe går galt. I stedet sjekker vi systemene dine døgnet rundt. Når vi oppdager problemer vil vi prøve å fikse det før du selv oppdager det.


 

SAFETotal
SAFE - Skisse.png
SAFEPolicy
SAFE PC

 

Vi passer på din pc park. Vi strekker oss for å være i forkant før problemene oppstår. Med våre sikkerhetsløsninger for din pc gjør vi dagen din enklere og tryggere.

Sikkerhet - proaktivitet - kontroll

 

SAFE - Skisse - PC 3.png
SAFEPC
SAFE SERVER

 

Om serveren din er lokalt plassert eller i skyen må du uansett passe på at sikkerheten er ivaretatt. Vi passer på din serverpark. Mens du holder fokus på dine tjenester tar vi oss av bakrommet.

Sikkerhet - proaktivitet - kontroll

 

SAFE - Skisse - Server 3.png
SAFEServer
SAFE BACKUP

 

Er du bekymret for datakrasj og tap av dine data? Vi tar ansvar for dine verdier. Bestill SAFE BACKUP i dag. Vi leverer alt fra enkle løsninger, som å lagre dine filer, til å ta sikkerhetskopi av alle dine systemer og starter de opp igjen på annen lokasjon ved eventuell total datakrasj.

Lagring – backup – arkivering - datakrasj

 

SAFE - Skisse - Backup 3.png
SAFEMobil
SAFE MAIL

 

Med SAFE MAIL fra oss ivaretar vi at du har en trygg epost løsning med ekstra lagring og kryptering av eposter hvis ønskelig.

Epost – sikkerhet – kryptering

SAFE - Skisse - Mail 3.png
SAFE MOBIL

 

Er din mobiltelefon og nettbrett sikret på lik linje med din pc og server? Trolig ikke. Med våre løsninger tar vi også sikkerheten på dine mobile enheter på alvor slik at dine data ivaretas og ikke kommer på avveier.

Sikkerhet - App kontroll

 

SAFE - Skisse - Mobil 3.png
SAFENett
SAFE NETT

 

For at ditt interne nettverk skal være sikret mot uønskede hendelser velg SAFE NETT. Vi sikrer deg og ditt nettverk med gode løsninger som gjør din IT hverdag bekymringsfri.

Brannmur – trådløst nett – redundans – overspenningsvern - websider

 

SAFE - Skisse - Nett 3.png
SAFEID
SAFE ID

 

Er du lei av mange brukernavn og passord? Da er SAFE ID løsningen for deg. Vi tar en gjennomgang av dine utfordringer og finner sammen den rette pakken som gjør din IT hverdag enklere.

Autentisering – singel sign on

 

SAFE - Skisse - ID 3.png
SAFEMail
SAFE Policy

 

For at din IT hverdag skal være bekymringsfri finner vi sammen de rette kjørereglene tilpasset din bedrift og dine behov.


 

Bekymringsfri - enklere - kjøreregler - policy

 

SAFE - Skisse - Policy.png
SAFEBackup
SAFE TOTAL

 

Ønsker du en samlet pakke av våre tjenester velg SAFE TOTAL for din bedrift. Vi gir deg da rådgivning med forretningsutvikling med på kjøpet og rabatterte priser avhengig av avtalens omfang.

Totalpakke – rådgivning – rabatt

 

SAFE - Skisse.png
bottom of page